Bli med på felles løpetrening (intervaller) i Frognerparken hver onsdag kl 20:00 - Treningscamp

Vinter 11/12 - Parksprint


2011: Søndag 13. november & søndag 11. desember

2012: Søndag 8. januar, søndag 12. februar & søndag 11. mars

søndag 13. mars 2011

Takk for nå!

Sesong nummer to er over for Parksprint i Frognerparken - og arrangøren Treningscamp vil takke alle deltakere for innsatsen og oppmøtet:-)
Vi avsluttet med vinterlig vær i parken i dag, rundt null grader og litt lett snøvær. Stedvis var det nok temmelig glatt underlag, men det var i alle fall hardt og fast! Det var i underkant av 30 deltakere på den siste sprinten, og totalt har vi hatt ca 160 starter i årets sesong. Flere av de som deltok i dag har løpt mange av de fem sprintene i år: Ole Kristian Brastad, Vemund Aker og Stian Slotterøy Johsen har sågar løpt alle fem!
Anna Bruce, Christopher Sørensen, Geir Arne Fremstad, Ingemund Golden, Marianne Følling, Rolf Nielsen og Svein Hansen har alle deltatt 4 ganger. Listene over de som har løpt 3, 2 og 1 gang i år er selvsagt enda lengre.

Premiedrysset: 
Det var på forhånd annonsert et temmelig bra premiedryss i parken. Ettersom man fikk lodd etter hvor mange starter man hadde i sesongen, hadde vi totalt rundt 160 lodd som skulle delta - men kun de som var tilstede i parken i dag fikk premie. Det var altså en del trekninger og opprop som skulle til før vinneren kom fram og hentet premien sin.

Gøril Huse tok en skikkelig storeslem; startpass i Sentrumsløpet, gavekort fra Løplabbet og vognpremien fra Syv Sjal. Vel anvendte 50 kr i dag for henne i dag! Men, hun var på ingen måte den eneste som fikk valuta for pengene i dag:
Eivind Svennar vant den mannlige plassen i Sentrumsløpet.
Hege Halseth Bang, Christopher Sørensen, Geir Arne Fremstad, Kristin Nybakken og Rolf Nielsen vant som Gøril Huse gavekort fra Løplabbet på 500 kr.
Ingrid Brastad vant kokeboken "Sunn mat".
Emit-brikkene ble vunnet var de to guttene med mest vinnerlykke: Rolf Nielsen og Christopher H Sørensen.
Campen gratulerer alle de heldige! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar