Bli med på felles løpetrening (intervaller) i Frognerparken hver onsdag kl 20:00 - Treningscamp

Vinter 11/12 - Parksprint


2011: Søndag 13. november & søndag 11. desember

2012: Søndag 8. januar, søndag 12. februar & søndag 11. mars

Sponsorer

Sentrumsløpet / BUL
Lørdag 28. april 2012 går startskuddet nok en gang på Karl Johan. Sentrumsløpet er årets første gateløp og et av Norges største løpsarrangement. Gjør som nærmere 8000 andre gjorde i 2011 og meld deg på Sentrumsløpet!


SRM - Sognsvann Rundt Medsols
SRM er en trofast støttespiller og sponsor for PIF. SRM betaler blant annet startavgiften til parksprinten for alle som har egen Emit-brikke fra SRM.
SRM arrangeres hver eneste onsdag ettermiddag fra april til oktober. Løp èn, to, tre eller flere runder rundt Sognsvann, sammen med mange andre! SRM byr på god stemning, sosialt fellesskap med nye og gamle løpevenner, store vinnersjanser på uttrekkspremier og flott natur. Dessuten er det nesten alltid sol!


Nøklevann rundt i regi av Bøler IF Friidrett
På sesongens siste PIF, søndag 11. mars, kan du vinne gratisstart i den 31. utgaven av Nøklevann rundt, 6. oktober 2012. Dette er et løp som går primært på sti og grusvei. Løypa er variert og byr på både bratte utfordringer og mer slake lettløpte partier. Nøklevann rundt er et hyggelig arrangement som trekker mange løpere mot slutten av løpssesongen.

Sport1
Sport1 Storgata er en av Norges største Sport1-butikker. Butikken har spesialister innenfor langrenn, alpint, sykkel, løpe-/hallsko, tekstil og friluftsliv. Stort utvalg og god service.
Som medlem av Treningscamp får du 15% rabatt på alle varer hos Sport1 Storgata.
En av uttrekkspremiene på PIF søndag 11. desember er et par løpesko til en verdi av kr 1500,- fra Sport1!