Bli med på felles løpetrening (intervaller) i Frognerparken hver onsdag kl 20:00 - Treningscamp

Vinter 11/12 - Parksprint


2011: Søndag 13. november & søndag 11. desember

2012: Søndag 8. januar, søndag 12. februar & søndag 11. mars

søndag 14. november 2010

Rapport fra åpningen av sesong 2 for Parksprinten!

Det var ikke fritt for at arrangørene var litt nervøse i dag! Rekordstor påmelding, vi rundet 50 - som er ny deltakerrekord for Parksprinten. Veldig hyggelig at så mange fra startsesongen er med også i år, og i tillegg har vi veldig mange nye i år. 44 startende ble det (+3 uregistrerte barn i vogn), og 43 (+3) i mål. Mange barn er også hyggelig å se.
Å løpe i mål i en barnehage er jo også temmelig barnslig (og barnevennlig)!

Tider:
Resultatene er akkurat lagt ut, men vi har dessverre noen mangler -  bl.a en brikke  som ikke ble lagt inn skikkelig i systemet før start. Vi håper å kunne få orden listene etter en titt på bilder og evt egne tider fra de som det er feil på.  Det kommer også bilder i løpet av dagen og enda flere i morgen. Reportasje på kondis er ventet i morgen. Så, følg med!
Det ble løpt veldig fort i dag, men rekorden på herrenes 3 km bestod med få sekunders margin. Imidlertid tror vi 3 km rekorden for menn med vogn ble satt i dag. Det ble også løpt fort med barnevogn med TO stk barn i, vi tror det derfor ble satt rekord for den velkjente "tobarnivognen-klassen" også! Vi observerer med stor glede at mann og far anno 2010 tar med barna i parken, og feirer farsdag løpende med ungene.

Vi kommer tilbake til (seriøse) rekorder og en oversikt ganske snart. En må uansett huske at løpsunderlaget i parken endrer seg mye, og de to raskeste månedene er nok november og mars. I forrige sesong ble det også løpt i april, under veldig gode forhold.

Premier og boller:
Etter løpet ble det innsamling av brikker og utdeling av boller, det var bakermester Morten som var ansvarlig for sistnevnte. Og, de virket å falle i smak! Takk til Morten:-) Så, ble det også premieutdeling. Alle barna fikk lego, og Gaute Dahl Slinning vant uttrekkspremien for barna. Startkontingent i Sentrumsløpet ble vunnet av Vemund Aker og Kristine Tjøtta Stenvold. Gavekortet fra Løplabbet på 500 kr fikk en lykkelig eier i Svein Hansen. Buff fra TVNorge ble vunnet av Adelheid Mortensen Huuse, boka sunn mat for idrettsjenter ble vunnet av Gøril Huse, SPAsett gikk til Rolf Nielsen.  Arrangøren Treningscampen gratulerer alle vinnere; både av de som vant flotte tider etter god løpeinnsats, og de som vant uttrekkspremier.

Selv med noen små feil tror vi at arrangøren bestod premieren - vi håper dere hadde det gøy og at dere kommer tilbake, selv om det skulle bli kaldere... Og, ta gjerne med en venn, far, sønn, nabo eller en annen konkurrent - det er ennå plass til noen flere i parken!
TAKK FOR I DAG


2 kommentarer:

  1. Takk for flott arrangement! Blir selvsagt med neste gang! :-)

    SvarSlett
  2. For en fantastisk opplevelse! Dette gir mersmak:)

    SvarSlett