Bli med på felles løpetrening (intervaller) i Frognerparken hver onsdag kl 20:00 - Treningscamp

Vinter 11/12 - Parksprint


2011: Søndag 13. november & søndag 11. desember

2012: Søndag 8. januar, søndag 12. februar & søndag 11. mars

søndag 11. desember 2011

Som Bambi på glattisen


Foto: Silja Svanstrøm Amundsen, kondis.no

Les om løpet også på kondis.no
Resultater

Dagens Parksprint bød på store føremessige utfordringer. Det var bare glattisen i Frognerparken og PIF-løypa var dekket av et islag som mye mer innbød til noen runder på skøyter enn med løpesko. Etter lange drøftinger i arrangementskomiteen ble man likevel enige om å gjennomføre Parksprinten - folk kom tross alt fra både fjern og nær for å delta, og det er synd å måtte avlyse. Men man måtte altså løpe på eget ansvar!

Det ble løpt både med og uten pigger, og etter sigende var det så glatt at det nesten ikke spilte noen rolle... men heldigvis kom alle seg gjennom rundene uten knall og fall. Og ingen tok det særlig nøye at noen løp på gresset, noen kuttet svinger og noen tok en ekstra liten omvei for å unngå å skli. Det var ikke akkurat dagen for perser, for å si det slik. Sporty folk med en sporty innstilling!Vemund Aker og Christopher Haugli Sørensen, begge fra Treningscamp, i fint driv til tross for føret. Foto: Silja Svanstrøm Amundsen, kondis.no

Pepperkaker og uttrekkspremier rundet av løpet. Dagens heldige vinnere av gratis start i Sentrumsløpet 2012 ble Håvard Bakken og Maria Bjørdal. Kinogavekort gikk til Geir Arne Fremstad (som vant start i Sentrumsløpet på forrige PIF!). Løpesko fra Sport1 Storgata gikk til den trofaste PIF'er Rolf Nielsen. Gratulerer alle sammen!!

Neste Parksprint finner sted søndag 8. januar. Håper vi sees igjen da!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar