Bli med på felles løpetrening (intervaller) i Frognerparken hver onsdag kl 20:00 - Treningscamp

Vinter 11/12 - Parksprint


2011: Søndag 13. november & søndag 11. desember

2012: Søndag 8. januar, søndag 12. februar & søndag 11. mars

søndag 13. november 2011

Sesongens første Parksprint i godt løpevær


Foto: Heming Leira kondis.no
Les mer og se enda flere bilder fra Parksprinten på kondis.no!

Den første Parksprinten i vintersesongen 2011-12 ble en trivelig opplevelse for store og små. Noen få varme grader og litt disig vær gjorde det til en kjølig formiddag, men det var ingenting å si på hverken humør eller innsatsvilje hos noen likevel. Hele 39 startende var det i parken i dag - et meget hyggelig tall. Aldersspennet var stort, her var det ivrige løpere mellom alt fra 4 til 73 år!

De fleste løp tre runder, tilsvarende tre kilometer, men i Parksprinten er det meste lov. Så her er det greit å løpe både en og to runder om man vil. De minste løp en runde alle sammen, bortsett fra en av de aller minste som kjørte vogn for anledningen, og har en pappa som valgte en trerunders til tross for barnevognen :)

Tradisjonen tro var det premieutdeling etter at alle hadde kommet i mål. Dagens heldige vinnere av kinogavekort ble Anna Bruce og Johan Pettersen (PIF-debutant). Og de to som vant gratis startnummer i Sentrumsløpet 2012 ble Geir Arne Fremstad og Randi Helen Gran. Gratulerer til dere alle! Og på neste Parksprint, søndag 11. desember, er sjansen for å vinne igjen til stede!

Treningscamp var godt representert, her ved Ingrid Storm og Vemund Aker.
I øverste bilde ser vi Randi Helen Gran, Anna Bruce og Torfinn Nome. Foto: Heming Leira kondis.no

En av deltakerne dukket opp i parken i dag med hjemmestekte sveler - tusen hjertelig takk Tone! De falt i smak etter løpet for å si det forsiktig :) Og innimellom løpingen, svelespisingen og premieutdelingen ble det tid til en prat med kjente og ukjente løpere. Skikkelig god PIF-stemning med andre ord. Godt det bare er en måned til neste gang!

Raskeste mann og raskeste kvinne: Askild Vatnbakk Larsen og Helle Kristiansen, begge PIF-debutanter. Foto: Heming Leira kondis.no

I Parksprinten er det egen barnevognklasse. Suverene vinnere av henholdsvis kvinne- og herreklassen her var Treningscamp-Siri Slotterøy Johnsen og Stian Slotterøy Johnsen. Det hører vel med til historien at de ikke hadde særlig stor konkurranse i sine respektive klasser... Foto: Heming Leira kondis.no

Resultatlisten ser du her

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar