Bli med på felles løpetrening (intervaller) i Frognerparken hver onsdag kl 20:00 - Treningscamp

Vinter 11/12 - Parksprint


2011: Søndag 13. november & søndag 11. desember

2012: Søndag 8. januar, søndag 12. februar & søndag 11. mars

søndag 13. februar 2011

Solskinnssprint!

Det var en iskald morgen, som startet på minus tjue utenfor her - 2 km fra parken. Solen tittet etter hvert opp fra horisonten, og begynte oppvarmingen. Kl 12 hadde gradene steget til kun 8-9 minus, rene "sommeren" i forhold til starten på dagen. Det var likevel kald luft løperne måtte puste inn på dagens Parksprint, men det ble likefullt løpt raskt i dag. 2 menn under 11 min og 2 kvinner under 13 min - det er slett ikke dårlig på vinterføre. "Svingen" var glatt i dag, og rapportene tyder på at en av de raskeste la seg vel mye over! Det var også ganske mange turfolk i parken i da, som nok gjør at flere må løpe litt sikksakk innimellom.

Resultatene kommer snart, og bilder vil du finne på Kondis!

Premieutdelingen gikk raskt for seg i dag, arrangørene blir kalde og vil hjem. Vi tror også løperne trenger å få igjen varmen, for særlig varm av dette vinterværet blir man ikke på en kort sprint, uansett hvor fort man løper! Det er nesten en fordel å ikke løpe så fort, så blir luftmotsstanden litt snillere:-)
Plass i Sentrumsløpet ble vunnet av Daniel Pinchasik og Hilde Marie Fremstad - begge debutanter i PIF! Gratulerer og lykke til!
BUFF fra TV Norge ble vunnet av Ole Kristian Braastad
Gavekortet på 500 kr fra Løplabbet ble vunnet av fast PIF-deltaker Rolf Nielsen
Andreas K Stabell vant gaveeske fra Apotek 1.
Boka SPIS SMART, sunn mat for idrettsfolk ble vunnet av nok en PIF-debutant: Pauline Aasarød

Det var nok mange som la om planene for dagen, og heller tok med seg skiene inn i Nordmarka for å gli innover på silkeføre. Det ble derfor kun 15 menn og 8 kvinner på startstreken, og i mål. Ikke gærnt på en slik dag, i mars håper vi skiføret er mindre flott - slik at løperne er tilbake i parken! Kanskje er det da gode forhold for nye personlige rekorder også? Vi ses om 28 dager!

Arrangørene takker for innsatsen!

2 kommentarer: