Bli med på felles løpetrening (intervaller) i Frognerparken hver onsdag kl 20:00 - Treningscamp

Vinter 11/12 - Parksprint


2011: Søndag 13. november & søndag 11. desember

2012: Søndag 8. januar, søndag 12. februar & søndag 11. mars

søndag 9. januar 2011

Mild og hvit januarsprint

Med den lange kuldeperioden vi har hatt den siste drøye måneden var det en fryd å arrangere løp i Parken i dag. Pluss(!!!)grader, hvitt og i tillegg var løypa nylig ryddet av kommunens snøryddere etter de siste dagers snøfall. Hardpakket snø er ikke det verste underlaget man kan få vinterstid; det var ingen løpere som klagde på dårlig føre eller feste i dag - samtlige smurte vel med rød voks skulle jeg tro. Sola derimot så vi ingenting til, men i det siste løper passerte den hvite mållinja kom noen få regndråper og gjorde PC livet litt vanskelig. Men, tidtakingen gikk som smurt i dag den også - helt uten festesmørning.

Det var litt færre deltakere denne gangen, det er muligens det gode skiføret som må ta skylda for det. Jentene derimot kan dette med kombi, to par ski var å se i startområdet - og en tredje jente la inn parksprinten som en liten fartsøkt i langturen. Jenter er gode på kombinert. 20 sartende og 20 i mål, 2 på 1 km og resten på 3 km - ingen barnevogner på løpetur i dag. Resultatene kommer snart!

Takk for insatsen i dag alle sammen, håper å se dere igjen om en måned. Dere er SELVSAGT også velkomne i parken på onsdagskveldene til intervalltrening i regi av Treningscampen som arrangerer Parksprinten (det fins også andre rolig langturer i helgene). Dette er et helt ufarlig og i tillegg helt gratis løpstilbud i Oslo - hvor du finner de aller hyggeligste løperne.

Bloggere om Parksprint 3- 2010/2011:
Anne
Marianne
Silja
Thomas

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar