Bli med på felles løpetrening (intervaller) i Frognerparken hver onsdag kl 20:00 - Treningscamp

Vinter 11/12 - Parksprint


2011: Søndag 13. november & søndag 11. desember

2012: Søndag 8. januar, søndag 12. februar & søndag 11. mars

søndag 12. desember 2010

Kald desembersprint

Etter en kjærkommen dag i går med kun et par minusgrader var dessverre kulda atter tilbake i dag. Rundt 10 minus er definitivt kaldt funksjonærvær - og det er vel også i overkant kaldt for de som ønsker å løpe ned mot pers. Forøvrig var det strålende i parken i dag; sola skinte fra skyfri himmel - og det var faktisk noe varme i strålene den sendte. For de av dere andre som også har fått mer enn nok kulde; det er bare litt over en uke igjen nå (21/12) til sola snur!
Det var stor spenning til om tidtakingssytemet ville fungere i parken i dag. Fraværet av SRM-mannen og tidtakingseksperten Heming medførte en viss engstelse i arrangørkorpset, og manuell tidtaking var aktuellt inntil de to første løperne kom flyvende inn i barnehagen (og poppet opp i emitsystemet på skjermen med samme tid som den manuelle metoden). Puh!

I alt hadde vi 29 deltakere i dag, stor nedgang fra novemberløpet - men dette var helt i tråd med forventningene pga den iskalde perioden vi har vært inne i nå. Vi satser på litt færre kuldegrader i januar, vi krysser i alle fall fingrene for det! Skuffende er det selvsagt å se at kvinnedeltakelsen går så ned fra november til desember - er det kulda eller juleforberedelsene som har skylda?

Vi hadde dessverre en litt dårlig start på sprinten i dag - det skyldtes at vi tok i mot påmeldinger helt opptil kl 12:00. Vi håper dere hjelper oss enda mer neste gang, ved å melde dere på nett før løpsdagen. Det tar lengre tid å registrere med iskalde fingre;-)
Vinnere av uttrekkspremier:
Sentrumsløpet: Anna Ryymin og Regis Aguillaume
TVNorge Buff: Silje Strandabø
Apotek gavesett: Kristine Tjøtta Stenvold
Gavekort 500 kr Løplabbet: Marius Chr. Müller
Boka "Sunn jentemat": Petter Kristiansen

Arrangør TRENINGSCAMP gratulerer både vinnere av uttrekkspremier og alle som trosset kulda og løp i parken i dag! Resultatene kommer i løpet av kvelden, og bilder blir å finne på kondis i kveld eller morgen.
Fortsatt god 3. søndag i advent!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar