Bli med på felles løpetrening (intervaller) i Frognerparken hver onsdag kl 20:00 - Treningscamp

Vinter 11/12 - Parksprint


2011: Søndag 13. november & søndag 11. desember

2012: Søndag 8. januar, søndag 12. februar & søndag 11. mars

torsdag 4. november 2010

Generalprøve....

I går kveld kjørte vi en generalprøve i parken med Emit-brikker og 25-30 løpere. Ikke alle fikk brikker, det tok for lang tid i mørket med registreringen - men de som fikk brikker var prøvekaniner på om tidtakingssytemet ville fungere i parken. Og, det gjorde det! Men, det var ikke helt uten dramatikk:-)
Vi startet det store Treningscampfeltet ca kvart over åtte, og forventet at de raskeste ville komme inn etter tre runder 10-11 minutter senere. Det skulle være greit med tid for å sette opp tidtakingen, koble sammen PC og emitkoffert. Alt så fint og flott ut et par minutter før de raskeste skulle komme, men så ville gjerne en smart fyr, la oss kalle han Mr X, teste/vise hvordan man skulle gjøre det om det var regn/sludd. Og, vips - der datt den über nødvendige kabelen ut!

Da ble det liv i leiren! Febrilsk trykking på knapper og så ny oppstart... Rødt lys da de to raskeste gutta kom stormende inn. Men, selv med rødt statuslys; resultatene tikket inn! Jubelen i arrangørkomiteen slapp løs og stemningen ble veldig avslappet og god. Tabben medførte at vi fikk en mye bedre test, og vi gjør selvsagt ikke dette igjen neste søndag...

Så, oppsummeringsvis: Løypa er klar, tidtakingen er klar (HUSK brikken din!) og arrangørene er klare. Premiebordet begynner også å ligne på noe. Ta en klikktur rundt her inne - så får du all informasjon du trenger. (Meny til høyre).

Vi ses søndag 14. november, starten er kl 12. Meld deg på via denne linken, så gjør du vårt arbeid mye enklere og logistikken i parken går kjappere for alle.