Bli med på felles løpetrening (intervaller) i Frognerparken hver onsdag kl 20:00 - Treningscamp

Vinter 11/12 - Parksprint


2011: Søndag 13. november & søndag 11. desember

2012: Søndag 8. januar, søndag 12. februar & søndag 11. mars

mandag 7. desember 2009

En liten rapport fra parken

Det var i alt 45 påmeldte til Parksprint i Frognerparken søndag 6. desember. Det er en solig økning fra det første løpet, og hvis dette fortsetter kan vi bare rope: "The Sky is the Limit!"

Tusen takk til dere som deltar og er med på å gjøre dette til et hyggelig arrangement i den aller fineste parken Oslo har. Tusen takk til dere som sender venner og kjente oppfordring om å bli med, vi trenger gode ambassadører for å gjøre Parksprinten kjent. (Dere som bruker facebook vil finneegen gruppe der, som er lett å invitere andre med i!)

Vi tror vi er eneste løp med barnepass, og vi tror også vi er eneste løp som premierer gode ververe. Denne gangen premierte vi Andreas Alnes med startplass i Sentrumsløpet.  Det var i alt fem gode ververe som stod på pallen, og Andreas trakk det lengste strået, eller skal jeg si; han hadde den største vervemassen:-) Gratulerer Andreas, og kom gjerne tilbake med enda større verveflokk!

Det var Øyvind Kvernen som stakk av med den flotte premien fra Syv sjal i klassen for de som løp med barnevogn. Premien ble trekt ut blant de som startet i løpene i november og desember. To starter ga to lodd i potten. Til våren blir det ny manduca til uttrekningblant de som starter i de tre løpene som nå gjenstår. Gratulerer til Øyvind, håper du blir fornøyd med manduca på tur! Imponerende løping av Øyvind forresten, byttet vogn underveis slik at begge barna fikk være med på konkurransen. Alt for barna - slikt kan vi like:-)

Vi delte også ut gavekort på 500 kr på Løplabbet. Det ene gikk til Morten How Lode som vant New York Marathon konkurransen vi hadde 1.11, det andre ble loddet ut i ringen etter målgang etter metoden "snurr Siri rundt og rundt, og der hun peker når hun stopper er vinneren". Samme prinsipp ble brukt til de tre treningsdagbøkene fra kondis og også den flotte treningsgenseren fra Løplabbet.

Det var så lego og twist til barna, og en god flaske vin til haren. Det var også pepperkaker til alle sammen. Vi skulle også gjerne bydd på gløgg den andre søndagen i advent, men det lot seg dessverre ikke gjennomføre - til det er staben for slank p.t. (Hint hint, vi trenger din hjelp i arrangørstaben! Ta kontakt om du vil være med på dette morsomme arrangementet)

En premie ble avglemt i går, og den er trekt nå i ettertid. Det var vinneren av behandling hos Bjørnar Theigmann som ble avglemt. Neste gang må jeg ha et fysisk gavekort med meg for å huske denne! Dette er en super premie, og vinneren er.....  (fanfare)  Birgit L Sisjord. Gratulerer også til Birgit!