Bli med på felles løpetrening (intervaller) i Frognerparken hver onsdag kl 20:00 - Treningscamp

Vinter 11/12 - Parksprint


2011: Søndag 13. november & søndag 11. desember

2012: Søndag 8. januar, søndag 12. februar & søndag 11. mars

mandag 19. oktober 2009

Sponsorer

Parksprintens premiesponsorer presenteres her (oppdateres fortløpende, ta kontakt om din bedrift vil være premiesponsor):

Syv Sjal er en Oslobasert nettbutikk som selger bæretøy og tilbehør. Her kan du finne alt fra elastiske bæresjal til nyfødtbæring, stødige vevde bæresjal til større barn, bæreseler, samt stelleprodukter til barn. Premien gitt av Syv Sjal er en praktisk og flott manduca (verdi ca 1000 kr), den er uttrekkspremie blant de som løper med babyjogger / barnevogn i de to første løpene.
Manduca er en tyskprodusert ergonomisk bæresele. Den er ergonomisk riktig både for den som bærer og barnet som bæres. Den kan brukes både på rygg og mage, og ved ryggbæring fungerer den likt som en bæremeis.


Løplabbet er butikken som hjelper deg å finne riktige løpesko til din fot og ditt løpesett. Via SRM gir Løplabbet 3 gavekort a 500 kr.

Sentrumsløpet går av stabelen 7. mai 2011 og er som vanlig på 10 km. Sentrumsløpet sponser Parksprinten med hele 10 gratis startnumre.
Lille Du: Egne premier for barna som deltar i sprinten! Lille Du er en koselig og liten nettbutikk med morsomme, fargerike barneklær, gaver og interiørartikler som du enkelt kan shoppe hjemmefra. Produktspekteret strekker seg fra f.eks fine ullklær fra Devold, Wallies til å dekorere barnerom, morsomme matbokser og skinntøfler for å nevne noe. Parksprinten har fått fine drikkeflasker og wallies! Premiene fra Lille Du er presentert her.