Bli med på felles løpetrening (intervaller) i Frognerparken hver onsdag kl 20:00 - Treningscamp

Vinter 11/12 - Parksprint


2011: Søndag 13. november & søndag 11. desember

2012: Søndag 8. januar, søndag 12. februar & søndag 11. mars

søndag 4. april 2010

Rapport fra vårlig parksprint!

Strålende solskinn på parksprintsøndagen i april, 1. påskedag. Ingen som smurte seg bort i parken i dag!  Det har vært en lang og snørik vinter, kald og hard for oss som liker å løpe hele året. Men, nå er det endelig vår i sikte. Parksprintløypa var snøfri, dog ikke helt tørr og jevn hele veien, men i forhold til forrige løp var forholdene i dag perfekte. Det kan man se på resultatene også, det var mange som løp fort og godt i dag! Gratulerer spesielt til Silja, og ikke minst til den aller raskeste i dag; Jon André Prestulen fra IK Tjalve på imponerende 9:51 på 3 km. 

Ellers bør de trofaste nevnes;  Morten How Lode - alle 6 parksprintene har han løpt! Harald Nilssen, Rolf Nielsen, Silja Svanstrøm Amundsen og Heming Leira har vært på 5 av 6. Det er ikke dårlig!

Premievinnere: Stian Hofoss vant massasje/behandling hos Bjørnar Theigmann og Stian S Johnsen vant SRM-brikke. Det var altså Stiandagen hva angår premier!

Dette var altså sjette og foreløpig siste parksprint for sesongen. Om du er interessert i parksprint første søndagen i mai, kan du skrive i kommentarfeltet under. Jeg vil også gjerne høre fra deg som ikke har løpt, eller som ikke vil løpe igjen - hva skal til for at du vil løpe igjen?

Er du interessert i å bidra i arrangørstaben må du for all del ikke nøle med å ta kontakt umiddelbart! treningscamp

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar